Никога не сме се съмнявали във възможностите на Cardi B да организира запомнящи се партита и да взима дейно участие в тях. Никога! Но истината е, че този път направо ни остави без думи.

Cardi B по розов бански, очила и чанта на лудия си рожден ден в Лас Вегас

Алкохолът не прости на Cardi B. Феновете също

Лудият рожден ден, който още я държи

Поводът е третият рожден ден на дъщеря ѝ Кълчър, за който тя и щастливият татко - рапърът Offset, организираха грандиозно тържество.

И двамата буквално заляха почитателите си в социалните медии със снимки и видеа от събитието - от подготовката за партито, през подаряването на подаръци до самия празник.

В този момент всяко дете би искало да бъде на мястото на Кълчър, която беше в ролята на истинска принцеса. Тоалети, каляски, огърлици, приказни декори, увеселителни паркове - мама и тате са направили всичко за своята малка принцеса.

И менюто е повече от перфектно, изобилно и разнообразно, достойно за сватба, както отбелязаха някои техни фенове в Instagram.

На много от снимките се вижда бременното коремче на Cardi B, която изненада всички с новината, че очаква второ дете по време на церемония по връчването на наградите BET.

А най-важното е, че малката Кълчър е наистина щастлива - пее, танцува и искрено се забавлява... Каквато майката, такава и дъщерята, мислим си ние.