Новата звезда на корицата за списание Tatler за месец август, Никола Пелц Бекъм, разказва за кариерните борби, през които са преминали тя и съпругът ѝ.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Vogue Великобритания и подробностите от сватбата на младото семейство

Всичко, което не знаехме за сватбата на Бруклин Бекъм

Плюс много невиждами до момента кадри

По думите ѝ първоначално Бруклин се надява да стане професионален футболист като баща си Дейвид Бекъм, но е освободен от младежкия отбор на лондонския клуб Арсенал преди да навърши 16 години.

Той се занимава с модна фотография и е модел, преди наскоро да се появи по телевизията, за да покаже своите готварски умения. Но съпругата на Бруклин казва, че нито едно от предишните му начинания не е било "неговото", а съпругът ѝ се е чувствал "под натиск да зарадва хората с кариерата си, която обаче никак не е харесвал."

По време на пандемията Бруклин стартира Cookin' with Brooklyn, шоу на Facebook Watch, в което той споделя своите приключения в кухнята. Никола вярва, че това е неговото призвание. "Спокойно мога да кажа, че когато Бруклин е в кухнята, той е в рая", споделя тя. "Още от началото на пандемията всичко, за което той искаше да говори, е готвене. Тъкмо бях започнала да го снимам един ден, когато му казах: "Това е, което обичаш."

Никола също разкрива за близките отношения на Бруклин с баща й, признавайки, че съпругът ѝ винаги се обажда на тъста си за съвет. "Бруклин навлиза в много вълнуващи моменти с предаванията си и наистина е много сладък и развълнуван. Гледам го как се обажда на баща ми и казва: "Какво мислиш за това?" Обичам да го гледам как се учи от баща ми", казва новата г-жа Бекъм пред изданието. 

В интервюто Никола Пелц разказва и за възходите и паденията в кариерата си. След като се влюбва в изучаването на драма в училище, тя заявява на родителите си, че иска да се занимава с актьорско майсторство. На което те отговарят: "Единственият начин да те подкрепим е, ако не позволиш на отхвърлянето да те разстрои."

След това Никола получава първата си роля в Blackbird - малка пиеса извън Бродуей. Оттогава тя участва в "Трансформърс: Ера на изтребление" през 2014 г. и в хорър сериала Bates Motel.

Въпреки че продължава да обича актьорската си кариера, Никола казва, че отхвърлянето е постоянно явление.

"Чувала съм "не" милион и един път", признава госпожа Бекъм. "Издигнах такава стена до всеки провал, че някак се превърнах в робот, който беше като: "Добре, това е не, продължавам напред!" [...] Не е лесно, но трябва да пожелаеш най-доброто на другия човек, който получава ролята. Винаги чувствам, че това, което трябва да бъде твое, ще дойде при теб."

В момента Никола работи по Lola James, предстояща драма, която тя пише, режисира и участва в главната роля.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, Vogue Великобритания и подробностите от сватбата на младото семейство

Всичко, което не знаехме за сватбата на Бруклин Бекъм

Плюс много невиждами до момента кадри

След годежа на Никола и Бруклин през юли 2020 г., двойката сключи брак през април тази година по време на елегантна церемония в Палм Бийч, Флорида. Наред със семейството на Бекъм и Пелц, списъкът с гости включваше много имена на знаменитости, включително Мел Си, Серина и Винъс Уилямс, Джордана Брюстър, Гордън Рамзи и Ева Лонгория, както и Марк Антъни и Дейвид Блейн.