Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм има куп таланти. И не говорим само за това да покорява с лекота женските сърца. Той може да не наследи от баща си желанието да стане футболист, но пък често го виждаме с фотоапарат или пък с черпак в ръка и да се чуди човек какво точно е основното му занимание.

Бруклин Бекъм, готварските му умения и пестото, с което успя да ядоса мнозина

Кого ядоса Бруклин Бекъм

И рецептата, която му навлече куп врагове

В последните години Бруклин също така все по-успешно се подвизава като модел. А вече може да сe похвали и с първия си сериозен договор, с който желанието му да бъде не само зад, но и пред обектива, получава своето сериозно финансово измерение.

22-годишният звезден наследник е подписал договор за един милион паунда с марката зa улична мода Superdry. А първата му фотосесия за бранда вече е факт и подчертава имиджа на лошо, секси момче, който Бруклин поддържа.

Според източници, близки до Бруклин, договорът е златна възможност за него да се наложи в модните среди. Освен това му е дал фокус, защотo очевидно досега се луташе между различни занимания, без да може да избере кое да му бъде основното - не само за удоволствие, но и за прехрана, предава Mirror.

Това, което е привлякло Бекъм и е наклонило везните към подписване на договора, не е само голямата сума в него, но и фактът, че Superdry се слави с това, че прави устойчива мода. А Бруклин определя себе си и като защитник на природата и така ще може да популяризира допълнително каузата.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и смъртта на любимото им куче Франки

Голямата загуба на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Заедно и в радост, и в тъга

Сега и синът на футболиста, и неговата годеница Никола Пелц, се подвизават като модели и само времето ще покаже дали ще съумеят да станат толкова успешни и да натрупат толкова голямо богатство, колкото Дейвид и Виктория Бекъм.