През юли Бруклин Бекъм и Никола Пелц обявиха годежа си, с който определено успяха да ни изненадат. Скоро след това се появиха и подозрения, че двамата са се венчали тайно, но така и не получихме потвърждение за тях. А за истинската, голяма сватба, ще трябва да почакаме до лятото на следващата година.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и съпруг и съпруга ли са вече

Ожениха ли се Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Какво предизвика подозренията

Всъщност, сватбата няма да е една, а две - и с САЩ, и в Европа, най-вероятно в Италия. Без изненада за никого, дизайнер на булчинските рокли на Пелц ще е самата Виктория Бекъм, с която са си не просто снаха и свекърва, а и доста близки приятелки.

Семейството на младоженеца ще играе водеща роля в сватбената им приказка. Двамата братя на Бруклин - Ромео и Круз, ще са неговите кумове, а сестра му Харпър - главна шаферка. Гордият татко Дейвид също ще бъде удостоен с главна роля на церемониите.

С това Бекъм за пореден път доказват, че за тях няма по-важно от най-близките ти роднини. Изборът на младоженеца за кумове не е никак изненадващ, защото те не са му просто братя и част от семейството, но и най-добрите му приятели.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и татуировката, която събуди подозрения

Бруклин Бекъм и татуировката, за която всички говорят

Какво ли означава тя

Очаква се за двете сватби на Бруклин и Никола покани да получат редица известни личности - както от Европа, така и зад океана. Сигурни сме, че това ще са събития, за които ще се говори дълго, и се надяваме, че пандемията няма да ги отмени, предава Daily Mail.