Бруклин, 20-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм, отново е влюбен. Само няколко месеца, след като беше видян за последно с модела Хана Крос и след като се говореше, че има връзка със сестрата на Кейт Мос - Лоти, изглежда, че младият фотограф наистина е намерил любовта в лицето на друга жена.

Бруклин Бекъм, Лекси Пантера и причината да скъса с Хана Крос

Жената, с която Бруклин Бекъм замени Хана Крос

Повлия ли семейството на решението му

Както вече споменахме, това е 24-годишната актриса Никола Пелц, която от около месец упорито се спряга за негово гадже. Тази седмица двамата бяха не само забелязани, но и снимани от папараци при пристигането си на летището JFK в Ню Йорк.

Именно там те демонстрираха близост и, съдейки по прегръдките, които си раздават, очевидно връзката им се развива добре.

По всичко личи, че двойката е в най-хубавия период на връзката си - щастливи и влюбени до уши и не се притесняват ни най-малко да интимничат на публично място.

И Бруклин, и Никола са дискретни в личните си профили в социалните мрежи и не качват общи техни снимки. Въпреки това според много издания Бруклин вече познава семейството на Никола, особено брат ѝ Уил, и има страхотни отношения с него.

Сред последователите на актрисата, разбира се, са Круз и Ромео Бекъм. Освен това Бруклин и Никола имат много общи приятели от новото поколение бъдещи звезди, с които излизат и купонясват заедно.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и това ли е новото гадже на сина на Дейвид и Виктория Бекъм

Това ли е новото гадже на Бруклин Бекъм

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм ще се окаже много похотлив