Бритни Спиърс разкри, че е загубила своето "бебе чудо" в сърцераздирателно съобщение, публикувано месец след като за първи път сподели за бременността си.

Бритни Спиърс, нова публикация в Instagram и потвърждението на бременността й

Да, Бритни наистина чака дете

Певицата сама потвърди

40-годишната певица, която обяви, че тя и годеникът Сам Асгари очакват първото си дете в средата на април, съобщи тъжната новина на своите последователи в Instagram в събота, 14 май. 

"С най-дълбока тъга трябва да обявим, че загубихме чудотворното си бебе в началото на бременността. Това е опустошително време за всеки родител. Може би трябваше да изчакаме да съм в по-напреднала бременност преди да го обявим, но бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата новина. Любовта ни един към друг е нашата сила. Ще продължим да се опитваме да разширяваме нашето красиво семейство. Благодарни сме за цялата ви подкрепа", пише Бритни Спиърс, като допълва, че с половинката ѝ молят за уединение в този тежък за тях момент.

От People ни припомнят, че певицата е изразявала желанието си да има още деца още през 2016 г. в предаването The Late Late Show на Джеймс Кордън. Тя е майка на 16-годишния Шон Престън и 15-годишния Джейдън Джеймс от бившия си съпруг Кевин Федерлайн.

Бритни Спиърс, голите ѝ снимки в Instagram и какви реакции предизвика с тях звездата

Още голи провокации от Бритни Спиърс

Прекали ли този път

Да се надяваме, че Бритни Спиърс и Сам Асгари бързо ще преодолеят тежката загуба и скоро наистина ще държат в ръцете си бебенцето, за което толкова копнеят.