През последните месеци Бритни Спиърс и Сам Асгари са пълни с изненади. Първо съвсем неочаквано обявиха, че ще стават родители. Малко след трагичната новина за загубата на детето им обаче, двамата успяха да шокират феновете си отново, този път с новината, че са се оженили. 

Бритни Спиърс, Сам Асгари, новината за сватбата им и първи подробности за събитието

Бритни Спиърс вече е омъжена

Какво знаем за сватбата й със Сам Асгари

Бритни и Сам са си казали заветното "да" в четвъртък, 9 юни, в Лос Анджелис. На сватбата са присъствали 60 гости, включително и много звезди, разбира се. Сред тях са Мадона, Парис Хилтън, Кати Хилтън, Селана Гомес, Дрю Баримор, Донатела Версаче.

Синовете на Бритни не са били на церемонията, но по думите на източници "се радват за майка си", пишат от People.

Оказва се обаче, че освен списъкът с канените гости, на сватбата се е появил и един неканен и неочакван гост. Това е бившият съпруг на певицата - Джейсън Александър. Той идва на събитието, опитвайки се да го провали.

Джейсън "предава" на живо в Instagram, докато приближава охраната на събитието. Той заявява, че Бритни го е поканила и че тя е първата му и единствена съпруга, и той ще провали събитието.

Александър успява да влезе в дома на Бритни, където продължава да предава на живо. В крайна сметка обаче е задържан навън от полицията.

Бритни и Джейсън се ожениха през януари 2004 г. на церемония във Вегас, но се разделиха само 55 часа по-късно, припомнят от TMZ.

Въпреки драматичната поява на бившия съпруг на певицата, по всичко личи, че Джейсън все пак не е успял да провали сватбата.

За това свидетелстват множеството снимки, които се появиха в профилите на част от гостите. Те нагледно демонстрират, че церемонията е била повече от страхотна и както младоженците, така и присъстващите, са се забавлявали много. 

Партито след сватбата трябва да е било повече от щуро, ако съдим от кадрите в Instagram в профила на Мадона. Певицата сподели няколко провокативни снимки, на които виждаме тя и Бритни да се целуват страстно. 

"Бритни, изглеждаш толкова добре и толкова влюбена. Желая на теб и Сам всичко най-добро. Миналата нощ беше много забавна и потна", пише Кралицата на попа. 

Дрю Баримор също не пропусна да качи няколко снимки в профила си в Instagram, където написа: "Това, което научих от заживели щастливо завинаги, е, че трябва да се спасим и все пак да искаме приказката. И точно това направи Бритни! Не мога да не бъда по-щастлива от нейното безстрашно пътуване."

Парис Хилтън също не остана безучастна и побърза да се похвали в своя Instagram, че тя и съпругът ѝ Картър Реум са присъствали на голямото събитие. 

"Мечтите ми се сбъднаха миналия ноември, когато имах собствена приказна сватба! Толкова се радвам, че красивата двойка е намерила своето щастливо завинаги", пише богатата наследница на фамилия Хилтън.