Бритни Спиърс и Сам Асгари обявиха официално годежа си през септември миналата година, но оттогава не са разкривали много подробности как върви планирането на сватбата.

Бритни Спиърс, Сам Асгари, годежът им и бъдещето след загубата на бебето

Голямата мъка на годеника на Бритни Спиърс

Сам Асгари има какво да разкаже

Щастливото събитие за двойката обаче е вече факт. Бритни и Сам са си казали заветното "да" в четвъртък, 9 юни, в Лос Анджелис.

На сватбата са присъствали 60 гости, включително и много звезди, разбира се. Сред тях са Мадона, Парис Хилтън, Кати Хилтън и Дрю Баримор.

Синовете на Бритни не са били на церемонията, но по думите на източници "се радват за майка си".

Отново според източниците, роклята, която булката е избрала за специалния си ден, е дело на Versace.

"Бритни започна да планира и да си мечтае за сватбата малко след годежа. За нея е важно събитие след като вече има свободата да се омъжи", разкриват информаторите пред People.

Певицата се сгоди едва няколко месеца преди най-сетне да бъде прекратено попечителството, което баща ѝ държеше над нея години наред.

Бритни и Сам Асгари, който е актьор и професионален фитнес инструктор, още в края на миналата година разкриха с пост в Instagram, че им предстои сватба.

Бритни Спиърс, Сам Асгари и как преодоляват загубата на бебето си

Бритни Спиърс след загубата на бебето

И подкрепата на Сам Асгари

"Бритни беше въодушевена", издават източници. Те разкриват и че предложението за брак Сам е направил докато двамата с Бритни са били сами в дома си Лос Анджелис, пише People.