Последната фотосесия на Брад Пит, която ясно си спомняме, е от малко повече от две години. През май 2017 г. той отново бе на корицата на GQ и говори за най-трудния период в живота си - развода, раздялата с децата и проблемите с алкохола.

Сега Брад отново е на корицата на австралийското издание на GQ, но много по-различен и готов да говори по-скоро за професионалния, отколкото за личния си живот.

А Пит е от онези известни личности, които е трудно да наречем просто звезди. Те са се превърнали в символи на своето поколение и някак е трудно човек да си помисли, че може да ги срещне на улицата или в супермаркета. 

Брад е част от кино средите вече повече от две десетилетия. 2019-а определяме като годината на неговото завръщане с филма на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд". Но актьорът има своето виждане за бъдещето на кариерата си.

Той прави голяма разлика между това да бъдеш млад актьор и да бъдеш актьор на 55, на колкото е той сега.

Снимка 432165

Източник: Twitter / Photos Brad Pitt

За него актьорството е "игра за млади мъже" и сякаш вече не вижда мястото си в товa поприще.

Брад Пит, Анджелина Джоли и разводът им за половин милиард евро

Развод за половин милиард евро

За какво не могат да се споразумеят Пит и Джоли

Въпреки че започна да се подвизава и зад камерата, той работи всe по-малко и по-малко, и за него това е естествен процес. Което значи само едно - че вече сериозно се замисля да слезе от големия екран.