След като уж се споразумяха за попечителството на децата си, Брад Пит и Анджелина Джоли стигнаха и до финансовата част на развода си, който е претендент за най-дългия в световния шоубизнес.

И тук отново е трудно двамата да постигнат консенсус. Но не е неразбираемо, когато говорим за поделяне на състояние, равняващо се на над половин милиард евро.

Според адвокати, постигането на споразумение за разделянето на семейното състояние ще изисква не по-малко време от това за попечителството над децата.

Снимка 413158

Източник: GettyImages

А причината е, че в тези около 560 милиона долара влизат движимо и недвижимо имущество (сред които и ретро мотоциклети), както и много бижута, произведения на изкуството и дрехи от котюр. Как ще си ги поделят, на никого не е ясно все още...

В центъра на финансовите разправии обаче е огромният имот от няколко акра във Франция, който Брад и Анджелина купиха преди години, за да отглеждат грозде и да произвеждат вино. И начинанието им е доста успешно и до днес, пише Metro.

Анджелина Джоли, Брад Пит и защо актьорът заплаши бившата си

С какво Брад Пит заплаши Анджелина Джоли

Нервите на актьора не издържат

Тъй като е придобито по време на брака обаче, актьорите трябва да стигнат до някакво решение как да бъде разделена собствеността. Засега са сигурни само, че не искат винарната да спира производствения процес.