Какво ли не се случва около Брад Пит - докато очакваме да го гледаме в Babylon на Деймиън Чазел през януари, той откри изложба със свои скулптури във Финландия и се забавлява на пистите на "Формула 1" в САЩ.

"Вавилон" (Babylon), Марго Роби, Брад Пит и трейлър на режисирания от Деймиън Шазел филм

Брад Пит и Марго Роби се впускат в неспирни купони

Трейлър на "Вавилон"

Очевидно и в любовния му живот не му е скучно. Доскоро името му се спрягаше с това на Емили Ратайковски, но моделът май вече излиза с Пийт Дейвидсън. А Брад май е намерил нова любов в лицето на Инес де Рамон.

Двамата бяха забелязани да се държат за ръце и да се прегръщат по време на концерт на Боно в Лос Анджелис през уикенда. Те бяха в компанията на Синди Крауфорд и съпруга й Ранди Гербер, а снимки от събитието бяха публикувани в The Daily Mail.

Инес с вече бившия си съпруг Пол Уесли

Източник: GettyImages

Инес с вече бившия си съпруг Пол Уесли

29-годишната Инес де Рамон е бившата съпруга на актьора Пол Уесли - колега на Нина Добрев от "Дневниците на вампира". Семейството се разведе през септември. Инес от години работи за различни брандове луксозна бижутерия, като в момента е ангажирана с Anita Ko.

58-годишният Пит пък беше женен два пъти. Едва ли има смисъл да припомняме кога и за кого, но все пак: от 2000 г. до 2005 г. той е съпруг на Дженифър Анистън, а от 2014 г. до 2019 г. е женен за Анжелина Джоли, с която имат шест деца.