Гуинет Полтроу е щастливо омъжена жена. Повече от четири години актрисата споделя живота си с продуцента Брад Фалчук.

Гуинет Полтроу, Брад Фалчук, приятелството с Брад Пит и какво мисли за него съпругът ѝ

Обича ли Гуинет Полтроу все още Брад Пит

И какво мисли съпругът ѝ за това

Но явно това не ѝ пречи да се връща понякога назад във времето и публично да разкрва подробности от връзките си с Брад Пит и Бен Афлек. Точно това направи Гуинет, докато гостуваше в подкаста Call Her Daddy, с водеща Алекс Купър, пише InStyle.

Докато двете обсъждаха живота и взаимоотношенията, разговорът се завъртя около бившите връзки на актрисата. Тогава Купър постави директно нещата: "Брад или Бен?" и зададе поредица от бързи въпроси, на които Полтроу трябваше да отговори без да се замисля особено. Но когато се стигна до въпроса: "Кой е по-добър в леглото?", актрисата се затрудни. "Брад беше голяма химия, нещо като любовта на живота ми. А Бен беше технически отличен", каза все пак откровено тя.

Гуинет остава искрена по време на цялото интервюто и продължа да разказва за "голямата любов от пръв поглед" с Пит. Както и за причините за неуспешния им годеж. "Една вечер бяхме на балкона на къщата, която бяхме наели в едно малко градче в Аржентина", връща се тя към спомените си от 1996 г. "И тогава Брад ми предложи брак. Иска ми се да си спомнях точно какво каза, но беше толкова емоционален момент, бях толкова развълнувана. Той наистина успя да ме изненада. Тогава съм била едва на 24."

Въпреки предложението, Пит и Полтроу се разделят само шест месеца по-късно. Актрисата обаче уточнява, че никога не е съжалявала за това и въпреки че е изживяла раздялата тежко, смята, че това е било "правилното решение" в онзи момент. "Имаше редица неща, които се случиха, освен това той беше с девет години по-възрастен от мен. Причините са много. Но раздялата ни беше наистина една от онези трудности, които оставят следа за цял живот."

Гуинет Полтроу, Епъл Мартин, снимката им по бански и плажната Нова година на семейството

Игриви, секси и по бански - Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ Епъл

Да изпратиш годината с “много любов и малко море”

Въпреки всичко, основателката на Goop твърди, че останала близка с Пит до ден днешен и много цени приятелство му. "Той е страхотен човек", казва Гуинет. "Наистина го харесвам и уважавам много."