Неусетно изминаха шест години, откакто звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли официално приключиха своята връзка. Краят на приказката им настъпи през 2016 г., когато двамата се разделиха след двугодишен брак и близо 13 години любов.

Брад Пит, отношенията с децата му и готов ли е да срещне следващата си голяма любов

Готов ли е Брад Пит да срещне новата си любов

И в какви отношения е с децата си

Но изглежда, че холивудският актьор не се отказва да открие своята половинка. Или поне така си мислим, тъй като звездата от "Убийствен влак" опитва нещо различно и досущ като "обикновените" хора. 

Брад винаги е обичал по-семплите и непринудени неща в живота. И явно все още е така. Близък до него разказва пред E! News, че актьорът е "във филма" за запознанствата и срещите, но "по напълно обикновен и незабележим начин".

Снимка 582288

Източник: GettyImages

"Той обича да излиза навън, да общува, но не го прави показно", повдига завесата източникът на Е! News. "Брад се наслаждава да прекарва времето си хора от най-различни сфери на живота. Това го вдъхновява."

Снимка 526211

Източник: Instagram / Brioni

Дали тогава Брад Пит е намерил някой по-специален сред тези хора? Според изданието той излиза на срещи, но няма сериозна приятелка.

Като стана дума за сериозна приятелка, няма как да не се върнем отново към връзката му с Анджелина Джоли. Двамата се влюбват през 2004 г., казват си "да" през 2014 г. И въпреки че само две години по-късно всичко приключва, те все пак продължават да имат нещо общо - шестте им деца - Мадокс (20 г.), Пакс (18 г.), Захара (17 г.), Шайло (14 г.), Вивиен и Нокс (14 г.).

Снимка 583229

Източник: GettyImages

Преди това, за около пет години, Брад Пит е женен за Дженифър Анистън до 2005 г. Двамата се срещат през 1998 г., но излизат две години, преди да се решат да се обвържат сериозно.

Снимка 583230

Източник: GettyImages

Първата публична любов на актьора от "Да срещнеш Джо Блек" е Гуинет Полтроу, която среща през 1995 г. Двамата се сгодяват, но само след две години всеки тръгва по свой собствен път.

Откакто не е с Анджелина Джоли, името на Брад Пит се спрягаше с това на немския модел Никол Потуралски. И въпреки че са засичани заедно на публични места неведнъж, те нито потвърждават, нито отричат слуховете за връзката си. Според E! News двамата се разделят през октомври 2020 г., а връзката им никога не е била нещо сериозно. Дали това наистина е така, е вече съвсем друг въпрос.

Брад Пит, Гуинет Полтроу и страхотните отношения, които имат въпреки раздялата си

Обичат ли се още Брат Пит и Гуинет Полтроу

Какво изпитват бившите след толкова години

А за тези, които се чудят дали Брад Пит е в крак със заглавията на пресата за романтичните му начинания и връзките, припомняме какво е казал още през 2019 г. в интервю за The New York Times.

"Не се стремя да го избегна, просто не го търся. Не знам колко жени са казали, че съм излизал с тях през последните две или три години - и нищо от това не е вярно."