Да видим Брад Пит и Джордж Клуни заедно на големия екран си е истинско удоволствие, което се надяваме скоро отново да изпитаме. Поне такива са плановете...

Ticket to Paradise, Джулия Робъртс, Джордж Клуни и прекъсването на снимките на филма

Проблеми за филма на Джулия Робъртс и Джордж Клуни

Пандемията отново е на ход

В последното си интервю за Deadline Клуни призна, че с колегата му са се съгласили дa получат по-нисък хонорар за участието си в предстоящ филм, само и само той да стигне и до кината.

Филмът ще бъде продукция на Apple Studios, а звездите от "Бандата на Оушън" доброволно се отказват от част от хонорара си и подписват договорите при изричното условие желаещите да могат да ги гледат и в киносалоните, а не само в стрийминг платформата Apple+.

Снимка 555271

Източник: GettyImages

Клуни признава още, че филмът с него и Брад Пит най-вероятно ще бъде трилър и ще бъде написан и режисиран от Джон Уотс, който стои и зад "Спайдърмен: Няма път към дома", превърнал се в истински хит миналата година. Освен това за филма е имало "сериозно наддаване" от над 10 студия, което Аpple в крайна сметка са спечелили, предава ET.

Брад Пит и слуховете за връзката му с шведската певица Лике Ли

Това ли е новата любов на Брад

Има ли актьорът връзка с шведска певица

И за Брад, и за Джордж очевидно е важно да видят какъв интерес би провокирал новият филм с тяхно участие не само в света на стрийминг платформите, но и в бокс офиса. Ние пък вече нямаме търпение да го гледаме, както и никакво съмнение, че ще е успешен.