Едва ли има филмова продукция през последните две години, която да не е била засегната от COVID-19 по един или друг начин. Най-често някой от екипа се разболява, което води до спирането на работния процес.

Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Ticket to Paradise и романтичната комедия, в която ще участват

Джордж Клуни и Джулия Робъртс отново заедно на екран

Това трябва да се гледа

Заради такива проблеми (а и не само) чакахме толкова много време, за да видим втория сезон на The Witcher. А пандемията и усложнените работни условия около нея се отразиха и на Ticket to Paradise.

Снимките на филма, за който много се вълнуваме, защото в главните роли ще влязат Джулия Робъртс и Джордж Клуни, са били сложени на пауза заради нарастващите случаи със заразени с COVID-19 в щата Куинсланд, Австралия.

Според Variety, именно там текат снимките, а докато продукцията е спряна (в момента няма информация за колко точно време) Робъртс и Клуни са решили да се приберат у дома, за да са с близките си, докато чакат обстановката да се нормализира.

Ticket to Paradise ще ни покаже двамата актьори в ролите на разведена двойка, която пътува до Бали, за да спре дъщеря си да се омъжи. Това не е първият филм, в който Джулия Робъртс и Джордж Клуни си партнират. Правили са го и преди в "Бандата на Оушън" и Money Monster, пише People.