Откакто двама от най-красивите актьори в Холивуд не са семейство, слуховете за любовния им живот са една от най-интересните теми за светските медии. И докато всички се чудят дали Анджелина Джоли излиза с The Weeknd, Брад Пит също се оказа в центъра на вниманието заради певица.

Според новини в няколко различни медии, 58-годишният актьор има романтични отношения с шведската изпълнителка Лике Ли.

Двамата са забелязани да вечерят в актуалния ресторант Mother Wolf в Холивуд, а според Instagram профила deuxmoi са имали възможност и да се срещат необезпокоявани от чужди погледи, защото живеят само на три минути разстояние един от друг.

Снимка 540445

Източник: GettyImages

През 2018 г. 35-годишната Ли е купила имот на стойност 1.85 милиона долара в Лос Анджелис за себе си и вече бившето й гадже Джеф Баскър, от когото има шестгодишен син. Наблизо обаче живее и Анджелина Джоли, която съзнателно купи имот близо до Пит, за да може децата й да са близо до баща си.

Алия Шоукат, Брад Пит и какво разказа актрисата за отношенията им

Алия Шоукат за отношенията си с Брад Пит

И каква точно е истината за тях

Според източници на People обаче връзката на Брад и Лике са само слухове, а двамата са просто приятели, защото "Брад обича да има жени-приятелки", каквато беше и "връзката" му с актрисата Алия Шоукат. Изданието обаче намеква, че той все още поддържа комуникация с модела Никол Потуралски.