Оказа се, че не подялбата на милионите е това, което забави толкова развода на Брад Пит и Анджелина Джоли, а споровете им как да си поделят попечителството над децата.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и защо актрисата иска съдия Джон Удъркърк да бъде отзован

Защо Анджелина Джоли е ядосана на съдията по делото за развода

Анджелина Джоли направо иска той да бъде отзован

В последните дни разбрахме, че актрисата е изразила несъгласие със съдебния състав и своите притеснения, че решението, което ще се вземе в залата, няма да удовлетвори нейните искания.

Въпреки че се говореше, че Джоли няма против споделеното попечителство, в хода на бракоразводното дело е заявила желанието да бъде основен попечител на петте им деца, ненавършили пълнолетие, което отново дава възможност на Пит да прекарва време с тях.

Снимка 486061

Източник: GettyImages

Според последната информация, свързана с хода на делото обаче, неговото желание за споделено попечителство е официално одобрено, което е истинска победа. Така времето, в което ще може законно да бъде с наследниците си, ще е значително повече в сравнение с това, което щеше да бъде при одобрение на искането на Джоли.

Източници, цитирани от TMZ, твърдят, че на този етап Анджелина все още обмисля следващия си ход и евентуално оспорване на съдебното решение. Тя обаче е изразила неодобрение срещу някои практики в залата, като например нежеланието децата им да бъдат изслушани и да се вземат предвид техните искания.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и защо актрисата не може да намери отново любовта

Има ли любов за Анджелина след Брад Пит

Трудна равносметка

Брад Пит пък е почувствал истинско "облекчение" от решението на съда в негова полза, защото единственото, което иска, е да прекарва повече време с децата си. Десетки експерти, свидетели, терапевти и други специалисти са били в продължение на месеци около наследниците на звездната двойка, за да дадат своето мнение, на което се основава и решението за споделено попечителство, предава Daily Mail.