Винаги сме харесвали Блейк Лайвли и като актриса, и като жена, и като съпруга на Райън Рейнолдс с очарователно чувство за хумор.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и поредните закачки помежду им

Поредните закачки между Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли

Тези двамата сладури нямат спирка

Наскоро 34-годишната актриса отново ни накара да насочим вниманието си към нея.

Тя се появи на събитие в Empire State Building, снимки от което публикува в профила си в Instagram. На тях Блейк Лайвли е със страхотна червена къса рокля, а феновете ѝ останаха впечатлени от убийствените ѝ крака.

Всички се питаха как актрисата, която е и майка на три деца, поддържа фигурата си, за да изглежда по този зашеметяващ начин.

Снимка 553209

Източник: Instagram / blake.liively

Факт е, че тя не разчита само на добрите си гени, а се грижи за фигурата си в тясно сътрудничество с треньора си Дон Саладино. Двамата са направили фитнес програма, подходяща за нея, която тя спазва дори и през най-натоварените си дни, пише Yahoo.

Снимка 553210

Източник: Instagram / blake.liively

Освен фитнеса, тя намира и други начини да бъда активна. "Танцувам, карам велосипеди, ходя. Излизам и спортувам сред природата", признава тя преди години пред Extra.

Блейк Лайвли, изборът на дрехи и признанието ѝ как се е чувствала след раждането на дъщеря си

И Блейк Лайвли не е перфектна

Актрисата за тялото си

Що се отнася до диетата на Блейк, Саладино казва пред Cosmopolitan, че нейният план за хранене е доста прост. Тя залага на балансирани ястия, състоящи се от протеини, зеленчуци, плодове, храни съдържащи бавни въглехидрати, като сладките картофи, и здравословни мазнини като авокадо и кокосово масло.