Едва ли има човек, който би тръгнал да търси недостатъци в начина, по който изглежда Блейк Лайвли. Звездата от "Вечната Аделайн" има страхотна фигура, неподражаема красота и очарователна усмивка.

Райън Рейнолдс, семейството и какво е да си баща на три момичета

Кои са супергероите на Райън Рейнолдс

Актьорът отговаря на въпроси в необичайно интервю

Освен това, актрисата може да се похвали с прекрасно семейство. Тя и съпругът и Райън Рейнолдс имат три дъщери - Джеймс, на пет годинки, Инес - на четири, и Бети - на една.

Лайвли обаче невинаги се е чувствала уверена в начин, по който изглежда. Особено в периода след раждането на третата си дъщеря през окомври 2019 г.

В поредица от публикации в сторитата на Instagram тя говори за някои от тоалетите, които е носила по време на публичните си изяви след раждането на Бети. Обяснява и колко трудно ѝ е било да намери такива, които да ѝ седят добре.

Актрисата не крие, че би искала в онзи момент да се е чувствала толкова уверена, колкото и сега, но просто не й се е получавало. "Аз създадох човек, тялото ми произвеждаше храна за малкото човече, какво красиво чудо“, написа тя.

"Но вместо да се чувствам горда, се чувствах несигурна. Просто защото не се побирах в дрехите. Сега си мисля колко глупаво е било това“, завършва заключенията си Лайвли.