Няма съмнение, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са сред най-симпатичните и готини популярни двойки, като двамата не пропускат възможност да демонстрират чувство за хумор.

Блейк Лайвли показва своя скрит талант с рядка снимка от дома си в Ню Йорк

Скритият талант на Блейк Лайвли

Определено ни впечатли

Най-често се шегуват един с друг, което може би е тайната на успешната им връзка. Но не само шегите са в основата на разбирателството в тяхното семейство.

В предаването Further Ado Блейк Лайвли споделя, че още в началото, когато са започнали да излизат сериозно, с Райън Рейнолдс са се разбрали нещо много важно, което спазват и до днес. А именно - да не работят по едно и също време.

Снимка 628443

Източник: GettyImages

По този начин могат по-добре да преоритизират семейството си на първо място. Според актрисата е нужен баланс между усърдната работа и личния живот, а изглежда двамата са успели да го постигнат.

Тийзър на Deadpool & Wolverine с Райън Рейнолдс и Хю Джакман

Дедпул е тук, за да промени киновселената на Marvel завинаги

Тийзър на Deadpool & Wolverine

От People припомнят, че 36-годишната Блейк Лайвли и 47-годишният Райън Рейнолдс започнаха да излизат през 2011 г., като през 2012 г. се ожениха. Актьорите има четири деца от брака си - Джеймс (9 г.), Инес (7 г.), Бети (4 г.) и едногодишно бебе, чието име все още не са оповестили.