Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от любимите холивудски двойки и продължават да ни радват с кадри, с които споделят семейното си щастие.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и раждането на четвъртото им дете

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс го направиха отново

Двамата отново в пълния си блясък

Двамата напомниха за себе си, като разкриха, че са били в Уелс, където са подкрепили футболния отбор на актьора Wrexham AFC. Това е не само първата публична поява на двамата след раждането на четвъртото им дете през февруари, а и първата им публична поява заедно с него.

За пътуването Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са взели децата си Джеймс, Инес, Бети, както и новороденото си бебе, чието име обаче все още не са разкрили.

Семейството едва ли е съжалило за пътуването си до Уелс, тъй като в крайна сметка Wrexham AFC побеждава съперника си York City с три на нула. На следващият ден отборът на актьора отново печели мач - този път срещу Connah's Quay Nomads, пише InStyle.

Райън Рейнолдс сподели снимки от преживяването, на които е с колегите си, съсобственика на клуба Роб МакЕлхени и няколко от играчите. Актьорът обаче не пропусна да качи и селфи със съпругата си. "Два невероятни дни с футбола на Wrexham. Близо 20 000 души минаха през вратите на Racecourse Ground", написа Рейнолдс в описанието.

Блейк Лайвли, Пен Баджли и признанието на актьора, че колежката му го е спасила от наркотиците

Мъжът, когото Блейк Лайвли е спасила

Когато се е бил забъркал с...

Съпругата му Блейк Лайвли също сподели моменти от пътуването, които качи на стори в Instagram. На една от снимките тя позира само със съсобственика Роб МакЕлхени, а на друга заедно с него и Райън Рейнолдс. "2 момчета, момиче и футболно място", пише актрисата в сторито.