През последните години Блейк Лайвли остави кариерата си на заден план, за да се грижи за децата си, но добре знаем, че това няма да бъде за дълго.

Блейк Лайвли, Seconds и филмът, с който актрисата ще направи режисьорския си дебют

Какво ще направи Блейк Лайвли за първи път

Не се и съмняваме, че ще се справи

Вече знаем за няколко нови проекта, в които актрисата ще участва, а от Deadline сега научаваме, че Лайвли ще участва и в продължение "Лесна услуга".

В продължението на филма от 2018 г. отново ще видим и Ана Кендрик в другата главна роля, като той ще бъде продуциран от Lionsgate и Amazon Studios. За момента обаче не се знае абсолютно нищо за сюжета.

Не се знае дори кога се очаква да започнат снимките. Когато се завъртя по кината през 2018 г., "Лесна услуга" се превърна в един от хитовете, печелейки почти 100 милиона долара от бокс офиса с едва 20 милиона бюджет.

Освен това, събра и високи оценки от критици. В него видяхме как самотната майка Стефани (Кендрик) се справя с отглеждането на детето си, а междувременно поддържа и влог, насочен към всички родители. Постепенно тя се сближава с Емили (Лайвли), майка на дете, което е съиченик на нейното.

Блейк Лайвли, храната, диетата и хранителният режим, който спазва за идеална форма

Тайната за перфектната форма на Блейк Лайвли

Как точно се храни актрисата

Един ден обаче Емили моли Стефани да гледа детето ѝ, а тя изчезва безследно. Това кара самотната майка да започне свое разследване и разбере, че има нещо гнило в цялата тази ситуация.