Дъщерята на Бионсе и Джей Зи неведнъж е привличала нашето внимание, но най-вече с поведение и скъпи дрехи. По всичко личи, че Блу Айви върви по стъпките на своите богати, известни и музикални родители.

След успешните уроци по обноски, сега дойде време седемгодишната госпожица Картър да атакува не само червения килим, но и музикалните класации. Блу Айви участва в песен от саундтрака на "Цар Лъв", която носи името "Brown skin girl". 

Тя попадна под номер 76 в класацията Billboard Hot 100, което прави дъщерята на Бионсе и Джей Зи най-младата изпълнителка, намерила място в този чарт

Вокалите на дъщерята на звездната двойка се чуват в началото и в края на песента, а дни преди това тя се появи и в клипа на "Spirit" - още една песен от саундтрака на "Цар лъв", изпълнявана от Бионсе.

Бионсе, Блу Айви, премиерата на "Цар Лъв" и бляскавата им поява на червения килим

Какво направи Бионсе за пръв път от три години

Изненада ни приятно

Докато Блу Айви празнува своята първа поява в музикалната класация, баща й  вече може да се похвали с юбилейна стотна, и то солова. Бионсе пък е била 63 пъти в Billboard Hot 100 - постижение, което дъщеря й може и да подобри. Учениците често задминават учителите си.