През 2021 г. много хора останаха шокирани от новината за развода в семейство Гейтс. След 27 години заедно създателят на Microsoft и съпругата му Мелинда Френч решиха да поемат всеки по своя път.

Мелинда Френч и Бил Гейтс отпразнуваха раждането на внучето си

Какво събра Бил и Мелинда Гейтс

Разведени, но обединени от обща любов

През отминалия уикенд Бил Гейтс за първи път мина по червения килим с новата си половинка Пола Хърд. 68-годишният Гейтс и 60-годишната вдовица на създателя на Oracle Марк Хърд са заедно от повече от година и не крият връзката си.

Те присъстваха на 10-та церемония на дебютите към Academy Museum of Motion Pictures в Лос Анджелис и изглеждаха много елегантна двойка - Гейтс носеше класически костюм с папионка, а Хърд беше облечена в семпла черна рокля, комбинирана с перлена огърлица.

Снимка 661130

Източник: GettyImages

Връзката им "добре известна" в техните социални среди, пишат People. Двамата бяха забелязани на тенис турнира Laver Cup през септември 2022 г., а след това на Откритото първенство на Австралия през януари 2023 г., както и на годежното парти на Джеф Безос и Лорън Санчес.

Пола Хърд също е работила в технологичната сфера и е добре позната с филантропската си дейност. Тя има две дъщери от брака си с покойния Марк Хърд. Бил Гейтс и Мелинда Френч пък са родители три деца.