По всякакви начини Бен Афлек показва на любимата си Дженифър Лопес чувствата си към нея и колко специална е тя за него. И изглежда не пести време и усилия, за да направи своята съпруга щастлива. На втората им сватба в Джорджия актьорът написва изключителен, вдъхновяващ и... дълъг сватбен обет.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което трябва да знаем за втората им официална сватба

Ето как премина втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което трябва да знаем за официалната им церемония

Пред очите на близки, приятели и семейство двамата засвидетелстват любовта си, като това е "перфектният ден", казва тогава един от гостите на тържеството Кевин Смит.

Сега Смит споделя подробности за дългата сватбена клетва на своя приятел Бен. Оказва се, че речта е цели 12 страници, а думите - спиращи дъха. Целият обет е толкова въздействащ и вдъхновяващ, че за миг сякаш потъваш в думите и губиш представа за времето. "Продължавай да говориш", си мисли Кевин докато слуша младоженеца. И шеговито подмята пред The View, че той е един от най-любимите му писатели в целия свят.

Режисьорът споделя, че през цялото време е плакал. Той е категоричен, че "дори хладнокръвен робот би се разчувствал и би повярвал че "истинската любов съществува".

"Това беше истински приказен край. Дженифър има безупречен вкус, изглеждаше великолепно, цялото място изглеждаше невероятно", добавя той.

Наскоро Кевин Смит заяви пред People, че Бен Афлек никога не е изглеждал толкова добре през целия си живот, шегувайки се, че е като "Бог, изсечен от мрамор". И добавя, че актьорът е излъчвал радост, когато вижда жената на мечтите си да идва към него.

В своя бюлетин On the JLo за сватбата в Джорджия, Дженифър Лопес сподели повече подробности за речта на своя любим по време на големия ден. "Това е раят. Точно тук. Сега сме в него." Това е една от любимите ми реплики, от филма на Бен "Те живеят в нощта". Същите думите каза в речта си в нощта на сватбения ни прием и си помислих... колко перфектно", написа тя.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и новите снимки от сватбата им в Джорджия

Сънят, от който Джей Ло не иска да се събуди

Още подробности и снимки от сватбата й с Бен Афлек

"Преди години нямахме представа, че пътят напред ще означава преминаване през толкова много лабиринти и крие толкова много изненади, благословии и наслада. Всичко това достигна кулминацията си в този момент, един от най-съвършените в живота ни. Не можеше да бъде по-щастлив", добавя Джей Ло.