Бен Афлек и Джордж Клуни са поредното доказателство, че мъжкото приятелство може да бъде истински силно, дори между две звезди под светлините на прожекторите.

Джордж Клуни, Бен Афлек, снимките на The Tender Bar и притесненията на режисьора за приятеля му

Притесненията на Джордж Клуни за Бен Афлек

Не просто колеги, а и истински приятели

Актьорите са си близки от години, но си станаха още по-близки покрай снимките на филма The Tender Bar, на който Клуни е режисьор и успява с действията си да спечели цялото уважение на своя колега, когото избира за една от ролите в продукцията.

Афлек вече неведнъж се изказа ласкаво за звездата от "Спешно отделение", но очевидно не е приключил с комплиментите. Пред People той сподели, че Клуни е бил наистина страхотен по време на снимките на филма и се е грижел Бен винаги да има достатъчно свободно време, което да прекарва с децата си.

Снимка 558311

Източник: GettyImages

"Той също е баща и ме пускаше по-рано от снимки или за през уикендите. Наистина разбираше и оценяваше колко важно е за мен да виждам децата си", признава Афлек.

Трите му деца от бившата му съпруга Дженифър Гарнър са негов основен приоритет, особено след развода, когато времето му с тях е наполовина. И е истински щастлив, че е срещнал разбиране от страна на своя колега и приятел Клуни.

The Tender Bar, Бен Афлек, Тай Шеридън и трейлър на режисьорския филм на Джордж Клуни

Какво излезе от филма на Джордж Клуни и Бен Афлек

Доколкото може да видим от трейлъра

"Опитвам се да вместя цяла седмица като татко в три дни и половина и това е трудно и стресиращо", призна наскоро Афлек. Той винаги се стреми да прави всичко така, че децата му да не са ощетени и наранени. Е, работата си е работа, но когато можеш да намериш баланса между нея и родителството е наистина страхотно.