Покрай документалните филми за Дженифър Лопес на Amazon Prime разбираме много повече за отношенията й с Бен Афлек, отколкото досега сме знаели. Оказва се, тази публичност не се нрави особено на актьора, но до се надяваме да не изиграе отново лоша шега на любовта помежду им.

Дженифър Лопес и Бен Афлек в The Greatest Love Story Never Told - какво притесни актьора

Жадна за внимание - как Джей Ло ядоса Бен Афлек

Когато тя казва много повече, отколкото на него му се иска

Съпрузите може да се обичат повече от всякога, но това не пречи, дори помага на добрата връзка на Бен Афлек с бившата му жена Дженифър Гарнър. Все пак двамата имат цели три общи деца, което си е една доста основателна причина да си останат приятели и да се виждат от време на време. А при всяка подобна среща двамата доказват, че наистина им е приятно да бъдат заедно.

Пред няколко месеца ги видяхме на училищен мач на сина им Самюел, а сега отново той стана повод мама и татко да се съберат. Тeзи дни момчето отпразнува 12-я си рожден ден, а празникът стана повод Бен Афлек и Дженифър Гарнър да му устроят малка изненада и да се появяват заедно в училището му.

Бившите съпрузи бяха уловени от папараци да си говорят и да се смеят, а след като към тях се присъедини и синът им, тримата най-вероятно са се отдали на още по-приятни забавления и празненства. И със сигурност това е най-хубавият подарък за хлапето - да бъде заедно с родителите си, пише Page Six.

Дженифър Лопес с лични снимки от рождения ден на децата ѝ Макс и Еме

Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

И как отпразнуваха рождения си ден близнаците Макс и Еме

Това е и поредното доказателство, че Бен Афлек е съумял да запази страхотни отношения с бившата си съпруга и заслуга затова има и настоящата. Дженифър Лопес неведнъж е говорила с мили думи за Дженифър Гарнър и я е хвалила като родител. Все пак и тя самата знае от личен опит както е да имаш деца от мъж, с когото вече си се разделил, защото има близнаци от Марк Антъни.