През последните няколко месеца Бела Хадид не спира да ни пуска секси снимки по бански. Слабост ни е тя и никога не сме крили пристрастието си към съвършения ѝ външен вид.

Някои от феновете ѝ обаче не са като нас и намират Бела за не е чак толкова перфектна. Като доказателство в своя полза те сочат последните ѝ снимки в Instagram.

Бела качи няколко кадъра по бански, от които ние не можем да откъснем очи - и заради изрязаното горнище на модела, което не скрива особено добре гърдите ѝ. Но повод за споменатите вече коментари се оказа не бюстът на Бела, а нейният корем.

Много от последователите ѝ в Instagram изразиха мнение, че на въпросните снимки той не изглежда така стегнат, както по принцип са свикнали да го виждат. Някои дори написаха, че домашната изолация очевидно ѝ се е отразила негативно и тя е позанемарила външния си вид.

Добре, признаваме, виждали сме и снимки, на които коремът на Бела изглежда по-добре. Но предвид перфектните ѝ гърди, въобще не ни е минавало през ума да коментираме "несъвършения" ѝ корем.

Бела Хадид, Vogue Италия и секси фотосесията на модела от вкъщи

Секси работата на Бела Хадид от вкъщи

Думи нямаме