Бела Хадид посрещна Новата година с чисто нова визия. С нея тя изненада феновете си, но, ако съдим по коментарите им - само приятно.

Бела Хадид и щурото ѝ парти за 24-ия рожден ден

Бела Хадид по бански и с коктейл

Как се забавлява супермоделът на рождения си ден

Не че и преди не правеше промени, но като цяло, 24-годишният модел се придържаше към тъмнокестенявия цвят на косата си. В навечерието на Нова година тя сподели видео, от което се вижда, че има някаква по-сериозна разлика във външния й вид.

Червените й кичури обаче бяха едва забележими заради липсата на светлина. Във видеото тя използва случая да честити Новата година на своите последователи и да изрази благодарността си за тяхната подкрепа.

След това Бела публикува и селфи, благодарение на което виждаме огромната промяна. На снимката една от най-красивите жени на света изглежда уверена с новата си огнена визия, която включва кичури в различните нюанси на червеното.

Цветовете на суичъра перфектно подчертават ярко оцветените кичури, отбелязва Hollywood Life. А пък те заедно - сините й очи. Красавицата не написа нищо към снимката, която говори сама за себе си.

Бела Хадид, The Community Fridge и дарението й с храна за пострадалите от коронавируса

Какво свързва Бела Хадид и коронавирус пандемията

Браво на Бела!

Тя беше залята от комплименти в полето за коментари от фенове и приятели, сред които половинката на поп идола Джъстин Бийбър - моделът Хейли Бийбър.