През последните дни Бела Хадид насърчаваше своите последователи в социалната мрежа да гласуват на предстоящите президентски избори.

Бела Хадид, коронавирусът, Covid-19, маските и полицията в Ню Йорк

Бела Хадид - не само секси, но и отговорна

Коя институция порица моделът

Като прибавим и пандемията, която отмени купищата партита и сватби в световен мащаб, за миг си помислихме, че няма да видим секси снимки от парти за рождения ѝ ден на 9 октомври. 

Но Бела не ни разочарова. По-малката сестра Хадид навърши 24 години и отбеляза подобаващо порастването си. Тя организира весело бягство с частен самолет за свои приятели, за да празнуват заедно специалния повод. А чрез публикациите в Instagram тя направи съпричастни към рождения си ден и всичките си почитатели в социалната мрежа.

View this post on Instagram

on

В първата публикация виждаме нея и нейни приятелки на частен самолет, пълен с балони. Самата Хадид е заложила на розов потник и панталони с връзки.

"О, боже, чувствам се истинска късметлийка", написа тя. "Обикновено отменям всякакви големи партита за рождения си ден, така че тази година просто исках да заведа моите красиви приятели на приключение, на което не могат да откажат."

View this post on Instagram

on

Въпреки, че не разкри местоположението на купона, тя сподели още снимки, на които я виждаме с приятелка, и двете са по бански, в компанията на много коктейли. Публикациите ѝ за рождения ден събраха много пожелания от нейни почитатели и не малко известни приятели, като Лени Кравиц, Върджил Абло и сестрите Хаим.

Джиджи Хадид пък поздрави сестра си с колекция от техни общи снимки, на които можем да видим Бела като бебе, а след това двете като момичета и след това - блестящи супермодели. 

View this post on Instagram

on

Тя допълни снимките с емоционален пост, в който изразява благодарността за това, че е благословена със сестра, която винаги е зад гърба ѝ и ѝ носи най-вкусните лакомства.