Преди около месец Емили Ратайковски успя да привлече вниманието на феновете и медиите, но този път не със снимки от бански, а с прозрачния тоалет, с който избра да се разхожда по улиците на Ню Йорк.

Емили Ратайковски, прозрачните ѝ дрехи и колко секси е моделът

Прозрачните дрехи на Емили Ратайковски

Емрата знае как да се облича, за да привлича погледите

Моделът буквално събра погледите на всички случайни минувачи, облечена в костюмче на собствената ѝ марка Inamorata.

Преди броени дни същият интерес предизвика и друг от любимите ни модели - Бела Хадид, която с избора си на облекло отново ни остави без думи.

Бела заложи на панталони с ниска талия и бюстие на Mirror Palais, което обаче по-скоро изглежда като нещо средно между бюстие и сутиен от леко прозрачна материя. Визията ѝ беше допълнена от широк тъмнозелен панталон.

Бела носеше и задължителната предпазна маска, а аксесоарите, които на които се беше спряла, бяха чанта с леопардови мотиви и слънчеви очила.

С поредната си предизвикателна визия по улиците моделът реши да покаже на всички, че не е нужно да е по бански, за да бъде все така неустоимо секси. Минути след като се появи снимката в Instagram не закъсняха и ласкавите коментари от фенове, които изразиха възхищението си колко добре изглежда Бела и колко добре ѝ стои провокативното бюстие.

Бела Хадид и новите провокативни снимки по бански на модела

Когато Бела Хадид реши отново да провокира

Някои секси снимки по бански