За връзката между рапъра A$AP Rocky и Риана се говори още от края на миналата година, но по всичко личи, че отношенията им са сериозни. Или поне от негова страна.

Риана, ASAP Rocky и очевидното потвърждение за връзката им

Ето кой е мъжът до Риана

Чудесен избор

Наскоро 32-годишният рапър, чието истинско име е Раким Майерс, призна, че е "невероятно" да има такава приятелка до себе си. Защото е изключително "важно" да сме заобиколени от хора, които искат най-доброто за нас.

"Удивително е и аз наистина съм благословен", продължава с откровенията музикантът за Риана.

Пред ЕТ той разказва и за документалния му филм "Стокхолмски синдром", в който се появява настоящата му любима. Не крие, че подкрепата й за този проект също е "важна" за него.

Във филма участват още прочути личности като Наоми Кембъл, Тайлър Създателят и Ким Кардашиян Уест, а сюжетът проследява пътя към славата, който изминава музикантът, известен и като Роки.

Пред камерата Раким Майерс говори и за скандалния си престой в шведски затвор през юли 2019 г. Но и настоява, че целта му не е да предизвика съжаление.

"Мисля, че за създаването на документален филм е нужна уязвимост. Той е въпрос на честност, достоверност, непорочност", казва още изпълнителят на хита "Excuse Me".

"Исках просто да разкажа историята си, без да се оплаквам или да се правя на жертва."

Риана, фотосесията за Vogue Италия и защо сравниха певицата с Джоуи от "Приятели"

Риана - секси копие на Джоуи от "Приятели"

Открийте разликите

В края на интервюто A$AP Rocky отново започва да отговори за Риана. Признава, че тя е любовта на живота му" и гальовно я нарича "моята дама".