Арнолд Шварценегер е успял във всяко едно начинание, което е започнал, но това далеч не означава, че самият той няма провали.

Какво ни показва трейлърът на Arnold - документалната поредица за живота на Арнолд Шварценегер

Влизаме дълбоко в успехите и провалите на Арнолд Шварценегер

Трейлър на Arnold

Покрай премиерата на първия сериал, в който той ще е главна роля - Fubar, актьорът даде интервю за The Hollywood Reporter, в което говори не само за сериала на Netflix, но и по много други теми.

Една от тях е разводът му с Мария Шрайвър. Запитан дали му липсва да бъде женен, Арнолд отговаря категорично, че не. Но пък признава, че разводът е бил труден за него период, но в крайна сметка е успял да продължи напред.

"Имам прекрасна приятелка, Хедър Милиган, която е много успешна. Наистина се гордея с нея и я обичам", казва Арнолд. Но признава, че с бившата си са в много добри отношения и прекарват всички семейни празници заедно.

Актьорът дори твърди, че ако има Оскар за това как трябва да се справиш с развода, то те двамата трябва да получат такъв. Просто защото смята, че са успели да сведат до минимум негативния ефект върху четирите си деца - Катрин (33 г.), Кристина (31 г.), Патрик (29 г.) и Кристофър (25 г.).

"Сладостта и добротата, които виждате в тях, са от жена ми. Дисциплината и работната етика са от мен." До развода между Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се стигна след като през 2011 г. актьорът призна, че има извънбрачен син - Джоузеф Баена, от домашната прислужница Милдред Баена.

Арнолд Шварценегер говори и за това как тормозът, който баща му е оказвал като малък, му е послужил като мотивация да бъде по-добър и успешен. 

"Е, вижте брат ми Майнхард. Ние бяхме противоположности. Той беше по-крехък. Той получи същото отношение и стана алкохолик и умря пиян при катастрофа. Това, което събори него, мен ме изгради."

А самият Арнолд смята, че това, което не те убива, трябва да те прави по-силен. Арнолд Шварценегер си има и малка тайна за това как успява винаги да бъде позитивен.

Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер

Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер

Легендата в бодибилдинга има няколко съвета

"Не ми пука как се чувствам. Това, което ме интересува, е: Какво мога да направя, за да съм по-добре? Понякога ставам от леглото и се чувствам гадно. Но се качвам на колелото или отивам да нахраня животните и изведнъж започвам да се чувствам страхотно. Тази държава не е изградена от хора, които са се чувствали добре. Тя е изградена от хора, които са работели здраво."

Затова съветът на Шварценгер е, когато се чувстваме зле, да не му мислим много, а да се захванем с правенето на нещо.