Кончината на Стан Лий - един от създателите на най-популярните комикс герои като Спайдър Мен и Доктор Стрейндж, на преклонната възраст от 95 години предизвика множество реакции. Повечето бяха от феновете на супергероите, но много знаменитости също решиха да покажат "съпричастност", като публикуват свои снимки с Лий. И това доста ядоса Арми Хамър, звездата от "Призови ме с твоето име" и "Самотният рейнджър".

"Много се разчувствах от всички знаменитости, които публикуваха снимките си със Стан Лий... какъв по-добър начин да отдадеш почит на легенда като него, освен да публикуваш собствената си снимка", написа актьорът в Twitter. "Ако Стан е повлиял на живота ви с работата си, публикувайте снимка на тази част от работата му, която ви е развълнувала най-много. Да публикувате селфи означава, че смъртта му е свързана с вас и колко готино е било да се снимате с него."

Хю Джакмън, Крис Евънс, Кат Денингс, Робърт Дауни-младши, Том Холанд бяха част от знаменитостите, публикували свои снимки със Стан Лий и предизвикали възмущението на Хамър.