Ариана Гранде победи Селена Гомес и стана най-следваната жена в Instagram. Освен това, последните й парчета не слизат от върховете на класациите вече няколко месеца. А всички тези успехи имат и един друг аспект - финансов.

Състояние на Гранде се оценява на около 80 милиона долара. А е само на 25 години... Ето за какво едно момиче на тази възраст, което целият свят познава, харчи парите си, за които мнозина могат да й завидят.

Chanel

Ариана е огромен фен на тази марка и всяко посещение в неин бутик и струва десетки, а може би и стотици хиляди долари. 

Коса

Както пее в една от последните си песни - "Харесваш косата ми? Благодаря, точно си я купих." Като всеки артист, Гранде пръска луди пари, за да поддържа перфектен външен вид. А дългата конска опашка се превърна в нейна запазена марка. Тя е резултат от най-скъпите екстеншъни, за които певицата не пести нито цент.

Дом

Преди време Ариана Гранде си купи огромен апартамент в Ню Йорк за 16 милиона долара с идеята това да бъде семеен дом за нея и Пийт Дейвидсън. Е, нещата не сe получиха точно по план, но пък колко човека на нейните години могат да си позволят подобен лукс?

Освен този имот, чиято съдба не е известна към днешна дата, Гранде притежава и впечатляваща къща в Калифорния, която струва не по-малко от апартамента в Манхатън.

Храна

Ариана се оказва голяма чревоугодница, въпреки че не й личи. Сигурни сме, че в натоварения й график няма място за приготвяне на домашна храна, затова тя поръчва любимите си ястия и това й струва сериозна сума на година.

Охрана

Звезда като Гранде няма как да се придвижва без охрана. В нейния случай, охранителите са поне двама-трима, а заплатите им със сигурност не са малки, пише The Talko.

Коли

Певицата определено предпочита да инвестира парите си в недвижима, отколкото в движима собственост. Това обаче не означава, че няма достатъчно разнообразен автопарк. Range Rover Evogue, Mercedes SL, Cadillac Escalade са любимите й возила.

Ариана Гранде, Ед Шийрън, Индонезия и защо обявиха техни песни за порнографски

Защо забраниха песни на Ариана Гранде и Ед Шийрън в Индонезия

Порнографски ли са Shape of You и Love Me Harder

Кучета

Ариана е луд фен на четириногите домашни любимци и не пести средства за тях. Сигурни сме, че се чувстват като истински царе в техния дом и мъничко им завиждаме за вниманието и глезенето.