Много пъти сме се чудели как някои изпълнители едновременно танцуват и пеят, особено в по-динамичните им участия на живо. Както и предполагахме, една от причините за тяхната издръжливост е здравословният начин на живот. Поне така е в случая на Ариана Гранде.

Ариана Гранде, 20-те рекорда на Гинес и уникалното й постижение

Когато имаш повече рекорди на Гинес от Бийтълс

И никой не е постигал твоя успех

От Eat This, Not That! твърдят, че ако не е на сцената, можем да видим 27-годишната изпълнителка да тренира в залата, обикновено в компанията на приятели.

В началото на месеца Ариана качи в своя Instagram стори с надпис "щастливо място", на което е легнала върху реформатор за пилатес. Вероятно кадърът е направен в салона Forma Pilates в Лос Анджелис, защото го е тагнала.

Но Ариана не разчита само на този вид специфични упражнения. В интервю за Popsugar личният треньор на Гранде - Харли Пастърнак, споделя, че ходенето е не по-малко важна част от тренировките й. И уточнява минимумът - 20 000 крачки на ден!

Изпълнителката на хита "POV" от години спазва растителна диета, която може да ни удължи живота и да ни направи по-щастливи, казва Ариана пред Mirror.

Но не крие, че този хранителен режим й създава известни проблеми, особено когато вечеря навън. Тогава набляга на зеленчуци, плодове и салата, а се успокоява с мисълта, че щом се прибере, ще хапне нещо друго.

Успоредно с развитието на звездната си кариера, Гранде сваля и доста килограми. И обяснява значителната загуба на тегло не с някаква "катастрофална диета", а с факта, че е свела до минимум вредните храни, с които преди е живяла.

Ариана Гранде, Далтън Гомес и снимките от тайната им сватба

Ето я Ариана Гранде като булка

Една приказка в снимки

Ариана Гранде определено не прекарва часове в кухнята. Затова си приготвя предимно супи, смутита и салати, които не изискват много усилия. И както самата тя казва: "Те са чудесен начин... да направите здравословното хранене просто."