Ариана Гранде безспорно е сред най-популярните и успешни млади изпълнителки. А тяхната слава се мери предимно с последователите в социалните мрежи, както и с броя песни, достигнали върховете на класациите. С музикалните си постижения някои дори успяват да запишат името си в книгата с рекордите на Гинес.

Оказва се, това на изпълнителката на "God Is a Woman" фигурира цели 20 пъти там. Преди дни тя закръгли броя на рекордите си с поредния - най-много песни, дебютирали на номер едно в Billboard Hot 100.

За Гранде те са общо пет, като последната е хитът "Positions" от есента на миналата година. Останалите четири са "thank u, next", "7 rings", "Stuck with U" и "Rain on Me".

На сайта на рекордите на Гинес определят това постижение като "необичайно", защото американката всъщност е единствената певица, която може да се похвали с него. И това прави този рекорд още по-специален за нея.

"Нейният триумф отразява впечатляващите крачки, които прави в развлекателната индустрия още от тинейджърските си години", допълва похвалите си сайтът, предава CNN.

Ариана Гранде, Далтън Гомес, годежният й пръстен и значението на перлата в него

Тайното значение на годежния пръстен на Ариана Гранде

Много любопитно!

Със своите цели 20 рекорда на Гинес, Гранде подобрява постиженията в областта на звезди като Марая Кери, Риана и дори Бийтълс. А сред рекордите й откриваме и един доста интересен и далечен от музиката - за най-популярна татуировка на покемона Иви.