27-годишната Ариана Гранде е сред най-успешните изпълнителки днес. А най-хубавото е, че въпреки славата, продължава да е все така щедра и човечна.

Ариана Гранде, 20-те рекорда на Гинес и уникалното й постижение

Когато имаш повече рекорди на Гинес от Бийтълс

И никой не е постигал твоя успех

Но въпреки мечтаната за мнозина кариера, Ариана още си спомня с ужас едно от своите участия на живо.

През 2017 г. концертът й в "Манчестър Арена" е помрачен от самоубийствен атентат, заради който загиват 23 души.

След случилото се Ариана години наред страда от посттравматично стресово разстройство (ПТСР). Буквално изпява мъката си в песента "Breathin" от албума й Sweetener, който издаде през 2018 г.

Пред New York Post звездата споделя, че е успяла да се съвземе от ужаса благодарение на часовете, които прекарва в компанията на психотерапевт.

Това е и една от причините преди дни изпълнителката на хита "Thank U, Next" да стартира една доста щедра и благородна кампания в сътрудничество със специализираната платформа за психично здраве Better Help.

Ариана Гранде ще дари 1 милион долара на почитателите си, които искат да се подложат на терапия при някои от регистрираните психолози на Better Help.

Ариана Гранде, ходенето, растителната диета и още важни моменти от начина й на живот

Тайните на Ариана Гранде за здрав дух и тяло

Определено полага грижи за себе си

Звездата ще покрие разходите за срещите през първия един месец, след това желаещите могат да продължат разговорите със специалистите срещу заплащане с отстъпка от 15%. Браво!