В последните месеци Анджелина Джоли неведнъж бе засичана от папараци да се разхожда с децата си, да пазаруват и да се забавляват заедно. Да бъде обаче с всичките шест хлапета накуп определено не се случва всеки ден, особено на светско събитие.

Но снощи, 25 февруари, Анджелина се появи на специална прожекция на филма The Boy Who Harnessed the Wind в Ню Йорк в компанията на всичките си шест деца. Няма как да не отбележим, че Джоли изглежда много по-свежа и щастлива, когато е именно в това обкръжение.

Снимка 409085

Източник: GettyImages

Всички до един бяха елегантно облечени, точно като за премиера. Джоли беше в тъмносиня, дълга рокля с разкроена долна част и обувки на висок ток. Захара се открои с черна рокля и бели обувки на нисък ток, а останалите - с панталони и ризи, пише Daily Mail.

Няколко дни по-рано актрисата посети Музея на изкуствата "Метрополитън" в Ню Йорк заедно с Мадокс, Пакс, Шайло и Захара. Видяхме ги и на трето събитие само в рамките на седмица, което си е истински прецедент.

Снимка 409084

Източник: GettyImages

Анджелина Джоли, децата й и какво никога не прави пред тях

Какво Анджелина Джоли никога не прави пред децата си

Не й е лесно

Явно Анджелина е решила да промени стратегията си и все по-често ще я виждаме в ролята на майка, която успешно съчетава професионални и родителски ангажименти повече от успешно. А така и Брат Пит ще вижда децата си по-често, макар и на снимки от събития.