Едва ли някой може да оспори, че Анджелина Джоли е сред най-стилните холивудски знаменитости. А страстта ѝ към модата си личи не само по начина, по който самата тя се облича, а и по това, че вече дори има своя собствена линия дрехи.

Джони Лий Милър и Анджелина Джоли - най-щурото нещо, което е правил, за да я впечатли

Най-щурото нещо, което бившият на Анджелина е правил, за да я впечатли

Актрисата явно си е падала по адреналина

Atelier Jolie стартира през май миналата година и оттогава е съвсем очаквано актрисата да бъде все по-заета. Всъщност точно при последното си посещение на ателието в Ню Йорк тя е била забелязана с променена визия.

Но по-различното не е в облеклото ѝ, а в прическата. Както се вижда от кадрите, явно Анджелина Джоли отново се е върнала в отбора на блондинките. Изрусената ѝ коса е оставена да се спуска свободно и права, с дължина малко под раменете.

Новата прическа на актрисата със сигурност ни кара да се чувстваме леко носталгично, тъй като ни напомня за визията ѝ във филми като "Луди години", "Да изчезнеш за 60 секунди" и "Край морето", където пък си партнира с вече бившия си съпруг Брад Пит.

Всъщност именно след развода с него Анджелина Джоли е споделяла в интервюта, че се чувства сякаш е в преходен период. А работата по създаването на Atelier Jolie ѝ е помогнало да се чувства по-добре.

Анджелина Джоли и синът й Пакс в най-модерния суши ресторант

Анджелина Джоли в позната компания

Държи на традициите

"Мисля, че част от това беше и терапия за мен - да работя в творческо пространство с хора, на които да имам доверие, и да преоткрия себе си. Надявам се да променя много аспекти от живота си", издава актрисата, цитирана от E! News.