Почти всички публични прояви на Анджелина Джоли напоследък са в компанията на децата й. Особено често тя е в компанията на Захара и Пакс, които й помагат в разработването и промоутирането на собствения й лейбъл за мода Atelier Jolie.

Анджелина Джоли със Захара, Пакс и Нокс заедно в Atelier Jolie

Анджелина Джоли прекара неочаквана Коледа

Ето на какво се посвети по празниците

Свободното си време 48-годишната актриса и режисьор също прекарва със семейството си. Преди ден тя беше забелязана в Лос Анджелис на втория етаж в един от популярните молове в западен Холивуд.

Когато там се появят знаменитости, обикновено е защото са дошли да хапнат в Park Sushi - най-актуалното заведение за суши в града, пишат Page Six. Джоли беше в компанията на 20-годишния си син Пакс Джоли-Пит.

Това, което направи впечатление, e, че Анджелина явно е променила отчасти визията си - косата й е доста по-светла. За сметка на това отново я видяхме в монохромен тоалет от черно и бяло. В същите цветове беше облечен и Пакс.

Анджелина Джоли има шест деца с вече бившия си съпруг Брад Пит. Освен Пакс, двамата са родители на 22-годишния Мадокс, 19-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиън.