В последните месеци отношенията между Брад Пит и Анджелина Джоли изненадващо се подобриха. В основата на тази промяна е семейната терапия, на която двамата се подложиха, както и голямото им желание да бъдат пълноценни родители за своите деца.

Брад Пит, Анджелина Джоли и как са успели да оправят отношенията си

Защо се помириха Брад Пит и Анджелина Джоли

Не става само с желание, трябва и професионална помощ

На фона на всички това обаче, има едно неразбирателство, което пречи семейното щастие да бъде пълно - хладните отношения между Брад Пит и сина му Мадокс.

19-годишният осиновен син на бившите съпрузи преди няколко месеца замина за Южна Корея, за да следва, но скоро след това му се наложи да се върне у дома при майка си заради пандемията от COVID-19.

Снимка 442504

Източник: GettyImages

И Джоли смята, че това е най-добрият момент да поправи връзката с баща му, която не е каквато би им се искало още от преди няколко години. Тогава се твърди, че помежду им е имало не един и два скандала, породени най-вече от злоупотребата с алкохол на актьора.

Въпреки че се смята, че именно заради пиянските прояви на Брад Анджелина е поискала развод, днес тя му е простила всичко и се надява и Мадокс да може да направи същото. Засега обаче той не успява да преодолее насъбрания гняв и се налага Джоли дълго да говори с него и да го убеждава, че това е за доброто на всички, предава Mirror.

Анджелина Джоли, дъщеря й Захара Джоли-Пит и емоционалното й признание

Анджелина Джоли: Захара е изключителна африканска жена

Една истински горда майка

В последните седмици и месеци срещите на Брад Пит с Мадокс са доста чести, защото актьорът посещава дома на Джоли, за да прекарва време с децата. А Анджелина е готова на всичко, за да настъпи най-сетне мир в това семейство, макар и след развода.