Наскоро стана ясно, че напрегнатите отношения между Брад Пит и Анджелина Джоли са на път да се изгладят и те вече спокойно разговарят един с друг. Въпреки бурния развод, който продължи толкова години, двамата все пак успяха да намерят път един към друг и то най-вече заради децата.

Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и каква е била причината за него

Анджелина Джоли: Разведох се с Брад за доброто на децата

Преживели ли са вече раздялата

Наскоро Брад Пит беше забелязан да напуска къщата на Джоли с мотоциклета си. Според  Hollywood Life актьорът е бил в дома на бившата си цели два часа, което си е направо чудо предвид липсата на комуникация помежду им през последните години.

Оказва се, че помиряването на Брад Пит и Анджелина Джоли се дължи на много дълга семейна терапия.

Списание People пише, че според техен източник, двамата са решили да потърсят професионална помощ, за да подобрят отношенията си, благодарение на което са постигнали споразумение за попечителство.

Снимка 487386

Източник: GettyImages

"Определено се нуждаеха от помощ, за да разрешат всички проблеми с попечителството и за да може Анджелина да се довери отново на Брад  в ролята му на татко. A Брад обича да прекарва колкото се може повече време с децата. Изглежда много по-щастлив", цитира своя източник списанието, като допълва, че на двамата бивши съпрузи им е отнело много време и много часове семейна терапия, за да стигнат до този момент.

Брад Пит, Анджелина Джоли и какви са отношенията помежду им

Когато Брад Пит и Анджелина Джоли са на нов етап в отношенията си

Ще заровят ли томахавката