От години Брад Пит и Анджелина Джоли водят съдебни дела и все не могат да се разберат. Поредното е това за винарната им Chateau Miraval.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Miraval и новите обвинения, които отправи актрисата към бившия си

Брад Пит и Анджелина Джоли - новите Джони Деп и Амбър Хърд

Тежките обвинения на актрисата

През февруари Пит съди Джоли за това, което той нарече "незаконна продажба на нейния дял в Chаteau Miraval". В насрещно дело, Nouvel LLC - бившата компания на Джоли, обвинява Пит във "водене на отмъстителна война" срещу нея и "отвличане" на контрола върху доходоносния бизнес с винарната, която някога са споделяли.

Продължаващият спор стана причина всички медии да говорят за тях, след като през октомври Джоли заяви в правните документи, че бившият й съпруг е "удушил" едно от децата им и "ударил друго в лицето" по време на полет от Франция до Калифорния през септември 2016 г.

Малко след това излезе информация за емоционален мейл, който актрисата е изпратила на Брад Пит. Имейл, който касае именно Chаteau Miraval. В него тя посочва, че не иска да има общо с този бизнес, който ѝ носи толкова горчиви спомени. Затова и иска да го продаде.

Снимка 598104

Източник: GettyImages

И сега, 47-годишната актриса, чиято бивша компания води контраиск срещу Пит, опровергавайки неговата версия за събитията - настоява, че не се нуждае от одобрението на звездата от "Убийствен влак", за да направи продажбата.

Според съдебни документи, проучени от RadarOnline, правният екип на Джоли също така посочва, че твърденията на Пит са "несериозни, злонамерени и част от проблематичен модел".

Анджелина Джоли, Брад Пит и писмото, което актрисата му е изпратила, касаещо Chateau Miraval

Емоционалното писмо на Анджелина Джоли до Брад Пит

Стари рани

"Твърденията на Пит, че той и г-жа Джоли са имали таен, неписан, неизречен договор за право на съгласие за продажбата на техните интереси в имота, са в пряко противоречие с писмения протокол и, наред с други правни несъответствия, нарушават Закона за измамите и обществения ред", гласят съдебните документи.