От години Брад Пит и Анджелина Джоли водят съдебни дела и все не могат да се разберат. Поредното е това за винарната им Chateau Miraval.

През февруари Пит съди Джоли за това, което той нарече "незаконна продажба на нейния дял в Chаteau Miraval". В насрещно дело, Nouvel LLC - бившата компания на Джоли, обвинява Пит във "водене на отмъстителна война" срещу нея и "отвличане" на контрола върху доходоносния бизнес с винарна, която някога са споделяли.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Miraval и новите обвинения, които отправи актрисата към бившия си

Брад Пит и Анджелина Джоли - новите Джони Деп и Амбър Хърд

Тежките обвинения на актрисата

А сега излизат нови подробности от миналото - като един много емоционален мейл, който актрисата е изпратила на Брад Пит. Имейл, който касае именно въпросната винарна. 

Съобщението, разпространено в Tik Tok, е част от съдебни документи, до които получава достъп и изданието Entertainment Tonight, публикувало писмото.

Имейлът започва с това, че Анджелина Джоли е избрала писмена форма, за да не става "емоционална", и обяснява причината да продаде имението във Франция на бившата двойка.

Снимка 590940

Източник: GettyImages

"Това (Chаteau Miraval - бел.авт.) е мястото, където доведохме близнаците у дома и където се оженихме над плоча в памет на майка ми. Място, което мислех, че ще бъде наш дом, където си мислех, че ще остарея. Дори сега е невъзможно да пиша, без да плача. Ще пазя спомените си за това, което беше преди десетилетие."

Анджелина Джоли продължава с думите, че Chаteau Miraval е и мястото, което бележи "началото на края" на тяхното семейство, но е и бизнес, който е съсредоточен около алкохола. Надявала се е винарната да се превърне и в нещо, което да ги държи заедно като двойка.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Chateau Miraval, Nouvel и как продължава битката за винарната между двамата

Анджелина Джоли и Брад Пит - "рунд" пореден

Винарната на раздора

"Сега виждам как наистина би искал да съм вън от всичко това и най-вероятно ще се радваш, че получаваш този имейл."

Актрисата допълва, че през предходните четири години е била свидетел на "много невнимателно поведение". Чувствала се е изключена от бизнеса на винарната, имало е и "пари, изразходвани по начини, които не бих одобрила, и взети решения, в които не съм участвала."

Снимка 590941

Източник: GettyImages

Актрисата казва, че е била разтърсена от скорошните рекламни визии, пуснати за продажбата на алкохол от Chateau Miraval. Намира го за безотговорно и е нещо, което не би искала децата ѝ да видят. И всичко ѝ напомня болезнени моменти.

"Не смятам, че мога да участвам в бизнес с продажба на алкохол, когато алкохолното поведение е навредило толкова дълбоко на семейството."

Джоли продължава с думите, че вижда "две решения". Едното е "директна продажба" - нещо, което в опит да "отдалечим тази трудна и болезнена глава от живота ни", тя би подкрепила.

Брад Пит, Деймиън Куинтард, Studio Miraval и какво се случва със звукозаписното студио във Франция

Новата страст на Брад Пит

Брад Пит след тежките обвинения на Анджелина Джоли

"Алтернативата е пълно изкупуване на моя дял в имота и бизнеса от вас, семейство Перин или вашите сътрудници. Така или иначе, вярвам, че трябва да продължим напред, за да се излекуваме и да се съсредоточим върху сближаването на семейството ни и положителните асоциации. И да го направим бързо", завършва актрисата.