Последно за Ан Хатауей се заговори около новия ѝ филм Eileen. Актрисата се появи на филмовия фестивал Sundance, за да го представи и отново ни зашемети с безупречна визия.

Ан Хатауей, новия й филм Eileen и емоционалните спомени на актрисата от началото на кариерата

Новите филмови превъплъщения на Ан Хатауей

Филмът Eileen и неудобните въпроси

За червения килим, разбира се, е съвсем очаквано да видим известните в най-добрата им светлина, но друго е, когато са неподготвени. Ан Хатауей обаче успява да ни възхити дори и тогава. В профила си в Instagram тя качи свое селфи от леглото, без грим, сякаш току-що се е събудила.

На снимката актрисата изглежда все едно изобщо не остарява. Лицето ѝ е свежо, стегнато и младолико. За такова лице вероятно биха завидели не само жени на възрастта на Ан Хатауей, но вероятно дори и по-млади.

Изненади в коментарите под поста няма - в почти всеки се споменава, че тя изобщо не остарява, пише Seventeen. И въпреки че изглежда така сякаш не излиза от салона за красота, Ан Хатауей всъщност не спира да работи.

Ан Хатауей, Hathahate, #hathahaters, Women in Hollywood, ELLE и как актрисата е преодоляла омразата

Когато Ан Хатауей е била обект на омраза

И преодоляла ли е това актрисата

По време на фестивала Sundance тя говори накратко и за предстоящия филм "Дневниците на принцесата" 3, който все още не се знае кога ще излезе. "Това е процес, който изисква търпение и всеки трябва да се смята за част от филмовия бизнес, защото всъщност отнема време да се направят нещата", споделя Ан Хатауей.