Да, да, Хелоуин наближава. Но докато за нас той е нещо като нова мода, която някои харесват, а други не, в католическия свят празникът на Вси светии наистина е важен.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Хелоуин и един по-различен празник

По-различният празник на семейство Тръмп

Купон след карантина

Почти 11 месеца след като роди втория си син, носителката на Оскар Ан Хатауей успява да балансира между актьорската си кариера, брака с Адам Шулман и отглеждането на двете им деца Джонатан (4 години) и Джак (11 месеца).

Сега, да се върнем на Хелоуин. Когато преди няколко дни Ан гостува в шоуто Jimmy Kimmel Live, тя разкри с какви костюми ще се маскира нейното семейство.

"Синът ни Джонатан обича филма "Колите" и ще бъде Маккуин Светкавица, а баща му Адам ще е Док Хъдсън. Бебето ни Джак и без друго се катери върху всичко, така че ще бъде маймуна. Смятам, че ще го нося през цялото време, така че ще бъда дърво", споделя тя.

В течение на разговора, Джими Кимъл отправи и лека провокация към нея. Той каза, че неговото име и тези на братята и сестрите му започват с буквата "J", точно както имената на нейните синове Джонатан и Джак.

А Хатауей му отвърна шеговито: "Ти да не предлагаш да си имам трето и да го кръстя Джими?"

След което продължи напълно сериозно: "Не знам дали ще имам още едно дете. Светът е наистина страшен. В един момент си казвам "да, абсолютно", а в следващия светът ме плаши твърде много. Мисля, че имам две здрави деца и това ме кара да се чувствам наистина страхотно. Така че - не, все още не знам."

Ан разкри и малката лъжа, която двамата с Адам поддържат пред Джонатан за работата на мама.

"Наскоро бях ангажирана с нов филм ("Вещиците"), който изискваше да отсъствам за известно време. Преди това обаче трябваше да подготвим сина ни, защото нямаше да бъда у дома. Казахме му, че отивам да работя, а той спря, погледна ме дълбоко в очите и каза: "Мамо, в библиотеката ли ще работиш?"

"Да, мама ще работи в библиотеката", отговорихме ние. И така той смята, че аз съм библиотекар. А всъщност това е друга форма на разказване на истории, така че ние ще поддържаме версията, докато е възможно", предаде People.