До преди седмица дори не знаехме, че Амбър Хърд има бебе. Актрисата успя да изненада всички, а признанията ѝ за начина, по който това е станало, предизвикаха много коментари.

Амбър Хърд, Уна Пейдж Хърд и новината, че актрисата е станала майка

Бебето на Амбър Хърд, което изненада всички

Когато не ти трябва мъж, за да станеш майка

Бившата съпруга на Джони Деп обясни, че го е направила по свои собствени правила, и че една жена не е нужно да чака да се омъжи, за да има бебе.

Момиченцето, което се е появило на бял свят на 8 април, благодарение на сурогатна майка, носи името Уна Пейдж Хърд. А щастливата майка вече сподели първото видео с тримесечната си дъщеря.

На него двете са в кухнята на звездата. Уна е на кухненския плот сред изобилие от плодове и зеленчуци, а майка ѝ опитва някаква зелена и, по всичко личи, здравословна напитка.

Бременността и раждането на Уна може и да са били пазени в тайна, но с това видео Амбър дава заявка, че оттук нататък това ще се промени. Явно няма да е от звездните майки, които ревниво пазят децата си от социалните медии или прикриват лицата им на снимки.

Поне така се надяваме, след като видяхме видеото, а и първата снимка на малката Уна, спяща блажено върху майка си.

Признаваме си, че покрай скандалите с Джони Деп напоследък свързвахме името на Амбър Хърд най-вече с тежките обвинения между двамата и драматичното бракоразводното дело.

Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и докъде стигнаха с делата

Джони Деп завежда ново дело

Имал нови доказателства

Мнозина симпатизанти на Деп дори се настроиха против нея. Но вече ще надникваме по-често в профила ѝ, за да гледаме какво става с прекрасната малка Уна.