Като чуем за Амбър Хърд, първо се сещаме за шумната раздяла и бурната съдебна драма с Джони Деп. Актрисата преди това имаше и кратка авантюра с Илон Мъск, а в последно време не сме чували нищо за личния й живот.

Амбър Хърд, Мера и колко неудобно е да носиш костюм на супергерой

Колко неудобно е да си супергерой

Амбър Хърд показва

Именно за това новината, че е станала майка ни дойде като гръм от ясно небе. Това актрисата сподели с голямо вълнение в профила си в Instagram вчера, 1 юли.

"Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя по свои собствени правила", започва разказа си 35-годишната актриса. Тя се надява един ден да стане нормално една жена да не чака да получи пръстен, за да стане майка.

Освен това, естеството на работата й е такова, че трябва сама да поеме контрол над това най-важно решение в живота си. А той си е само неин и не засяга останалите.

Хърд сподели още, че дъщеря й се е родила на 8 април и я е кръстила Уна Пейдж Хърд (Oonagh идва от ирландски и значи "агънце"). Второто име на бебето е в знак на почит на майката на актрисата, която почина миналата година. 

Амбър Хърд е категорична, че раждането на първото й дете е началото на остатъка от живота й. А важното уточнение, което трябва да направим е, че момиченцето се е появило на бял свят благодарение на сурогатна майка.

Според източници, цитирани от Page Six, причината тя да прибегне до този вариант е медицинска, a лекарите са й казали, че никога няма да може да роди. Затова и за нея е било важно да говори за личния си избор и да вдъхне кураж на всички останали жени в нейното положение, които се притесняват да споделят за проблема си и да намерят решение.