Въпреки че миналата година Джони Деп изгуби делото за клевета във Върховния съд, което повдигна срещу британския таблоид The Sun, актьорът е решил да продължи да се бори, но този път в Апелативния.

Джони Деп, Амбър Хърд и как актьорът загуби делото за клевета срещу британския таблоид The Sun

„Бияч на съпруги“ ли е Джони Деп

Съдът се произнесе

Новата "битка" е насрочена за периода 15-31 март и се очаква Деп да извади наяве доказателства, с които да изчисти опетнената си репутация.

В последния процес той не само не успя да опровергае обвиненията, че е "бияч на съпруги", но и се раздели със сумата от 628 000 британски лири. От съдебната зала пък излязоха наяве и хаотичният му начин на живот, и зависимостта му от алкохола и наркотиците. И това беше само началото.

След загубата Деп заяви, че е бил помолен да се оттегли от ролята си във франчайза "Фантастични животни", чиято премиера се очаква през 2022 г.

Джони Деп, "Фантастични животни" и напускането на актьора заради делата с Амбър Хърд

Защо Джони Деп напуска "Фантастични животни"

Лошо развитие

Сега адвокатът на 57-годишния актьор твърди, че тогава съдията не е проучил обясненията на ответната страна за всеки един от предполагаемите актове на насилие от страна на Деп спрямо Амбър Хърд. Не се е бил и произнесъл дали ги смята за доказани и, ако са, то на какво основание.

В момента Джони Деп съди и бившата си съпруга за статия в Washington Post от 2018 г., в която тя твърди, че е била жертва на домашно насилие, уточняват още от AFP.